logo heidelberger payment GmbH

Online Transfer

Gemakkelijk — snel — zeker. Alle betalingen met een zogenaamde online -transfer betaalmethode (zoals iDEAL) hebben deze kenmerken. Middels een directe koppeling naar de bankrekening van de betaler wordt een reservering voor het te betalen bedrag klaargezet. Daardoor wordt gegarandeerd dat er voldoende saldo op de rekening is en dat de betaling succesvol kan worden afgewikkeld.

Voor de betaling per online-transfer wordt de koper veelal naar de website van de betaalaanbieder doorgelinkt. Ook moet de bank van de koper aan het online-transfer proces meewerken, wil de koper deze betaalmethode kunnen gebruiken.

Beschikbare betaalmethodes

Credit Cards

Creditcard betalingen zijn wereldwijd de meest gebruikte betaalmethode en worden in ieder land door verschillende aanbieders uitgegeven (de zogenaamde card issuers), waardoor de acceptatie per land kan verschillen. U dient bij de keuze voor uw credit card derhalve rekening te houden met de acceptatiegraad in het land van waaruit u uw betalingen wenst te ontvangen. Als betaalinstelling is heidelpay in staat om met één contract alle creditcards aan u te leveren, zonder verdere administratieve rompslomp. heidelpay faciliteert u in het gehele creditcard acceptatie proces.

Beschikbare betaalmethodes

Direct Debit

Betalen via een machtiging (direct debit) is niet alleen een populaire betaalmethode van Duitsland, maar ook in Nederland en België. Hierbij wordt op initiatief van de ontvanger een bedrag van de bankrekening van de betaler met diens instemming afgeboekt. Het initiatief ligt bij de ontvanger.

Om het risico van storneringen en/of saldotekort te voorkomen kunt u samenwerken met een betaalinstelling zoals heidelpay. heidelpay biedt de machtiging tevens aan met een betaalgarantie. Absolute zekerheid.

Beschikbare betaalmethodes

Prepayment

Een goede manier om onbetaalde facturen te voorkomen is deze vooraf te laten betalen. Dit systeem is vooral bekend on de naam "rembours". Dit kan ook bij internationale afwikkeling.

Beschikbare betaalmethodes

Debit Cards

Debit betaalkaarten (waarop uitsluitend een tegoed kan staan) zijn naast de credit cards veelal nationaal verspreid en worden vaak ingezet in de e-commerce. Hierbij wordt het transactiebedrag direct afgeboekt op het batige saldo op de betaalkaart. Zij zorgen voor een veilige en zorgeloze afwikkeling van uw betalingsverkeer.

Ondanks het feit dat de hoogte van de transactiebedragen bij debit kaarten beperkt zijn, zorgt deze vorm van zorgeloze betaling voor een betere controle en zonder stornorisico.

Beschikbare betaalmethodes

Koop op rekening

Op rekening kopen blijft op internet nog steeds een zeer geliefde wijze van betalen. Daarbij kan de koper zich eerst een beeld vormen van de kwaliteit en/of functionaliteit van het geleverde, alvorens te betalen. Met dit comfort voor de koper stijgt wel het risico voor de verkoper. Van de heidepay “Koop op rekening met garantie” mogelijkheid kunnen beide partijen profiteren; het incassorisico van de verkoper wordt verminderd en de eindconsument kan profiteren van de voordelen van de koop op rekening.

Beschikbare betaalmethodes

White Label

Met de “White label koop op rekening” oplossing van heidelpay heeft u een eigen white label module ter beschikking. Met deze volwaardige incassomodule bent u in staat om uw eigen rekeningen, herinneringen en aanmaningen in uw eigen stijl op te stellen en te versturen. Zonder daarbij dure externe partijen te hoeven betrekken houdt u ook de communicatie met uw klant over betalingen in eigen hand. U heeft de volledige controle en u zet zelf de termijnen voor betalingen en incassofases. Ook kunt u gemakkelijk uw onbetaald gebleven vorderingen aan ons overdoen. Ook voor deze White label oplossing heeft heidelpay een unieke betaalgarantie ter beschikking.

Beschikbare betaalmethodes

Alternatieve betaalmethodes

Prepaid-kaarten, vouchers, mobile payments - voor iedere doelgroep, land en branche biedt de markt van betaalmethodes inmiddels een passende oplossing. Als één van Europa's meest gerenommeerde betaalinstellingen loopt heidelpay al jaren voorop bij het aanbieden van deze oplossingen aan haar klanten. Profiteer ook van onze innovatieve betaalmethodes en boor geheel nieuwe doelgroepen en kopers aan. Uiteraard adviseert heidelpay u ook wanneer en in welke omvang de inzet van deze nieuwe betaalmethodes ook voor u lonend zal zijn.

Beschikbare betaalmethodes

Alle betaalmethodes
Aanvragen

OMNICHANNEL paymentalle E-PAYMENTS in ÉÉN OPLOSSING

Op alle kanalen alle betaalmethodes beschikbaar
 • Creditcards & debitcards wereldwijd
 • Online-Transfer
 • Machtigingen optioneel ook met gegarandeerde betaling
 • Wallets collecting & processing
 • Koop op rekening ook als white label oplossing
 • Vooruitbetaling & PrePaid Vouchers/Giftcards & veel meer

simpele INSTALLATIE in ALLE gangbare WEBSHOPSYSTEMEN

Modules, Plugins, Extensions & uitgebreide API

Onze betaaloplossingen passen vlekkeloos in uw bestaande processen. Omdat heidepay in veel webshopsystemen al vooraf compleet is geïnstalleerd, kunt u onze betaaloplossingen met een paar muisklikken installeren/activeren. Voor een bijzonder snelle aansluiting kunt u ook onze Fast-Lane Integration koppeling via een API gebruiken.

 • Reeds geïnstalleerdin webshopsoftware
 • Modules & Plugins voor alle systemen
 • Transaktiemanagementin de webshop-back office
 • Pure HTML-Checkoutzonder iFrames
 • 100% aanpasbaaraan uw stijl
 • Gratis servicedesken hulp bij integratie
alle winkel modules in een oogopslag
shopmodules
Featured Shop

PrestaShop ondersteunt uw bestaande processen en is dankzij het responsive design ook op tablets en smartphones erg gebruiksvriendelijk. Individuele risk-settings zorgen voor een 100% zekere betalingsafwikkeling en bieden u optimale bescherming tegen incassorisico en fraude.

INTERNATIONALE commercie
GLOBAL E-PAYMENT

U wilt met uw onderneming de landsgrenzen oversteken en het potentieel van buitenlandse klanten en nieuwe markten aanboren? Wij brengen uw e-commerce op een internationaal niveau dankzij meer dan 13 jaar ervaring in de e-commerce:

Internationale betaalmethodes

Meer dan 200 betaalmethodes uit meer dan 160 landen vormen de basis voor de acceptatie van betalingen uit de hele wereld.

Veiligheid

heidelpay beschermt uw onderneming voor fraude en incassorisico's. Onze experts leggen samen met u de uitgangspunten van uw heidelpay Risk Suite vast, heidelpay bewaakt deze en wij grijpen in (indien nodig). Dit is het optimale evenwicht tussen uw zekerheid en het comfort van uw klanten.

BaFin erkende betaalinstelling (BaFin)

Heidelberger Payment GmbH is een in Duitsland erkende betaalinstelling (Register: 12992) en staat onder toezicht van de Duitse toezichthouder (BaFin). Op basis van ons Europese paspoort zijn we in vele landen binnen de EU actief.

Valuta omzetting

Met onze Omnichannel Payment Solution kunt u betalingen in meer dan 120 valuta’s ontvangen en vervolgens de betalingen in de door u gewenste valuta laten uitbetalen.

Internationale ervaring

We hebben inmiddels meer dan 14.500 succesvolle e-commerce projecten begeleid, waaronder talrijke internationale e-commerce platformen. Profiteer ook van onze ervaring! Wij adviseren u graag bij het ontwikkelen en implementeren van uw payment strategie en we besteden daarbij bijzondere aandacht aan de door u gewenste betaalmethodes en het daarbij passende risicomanagement.

Wereldwijde Dekking

Internationale E-Payment Services

wolrdmap

Één partner voor alle betaalmethodes wereldwijd!

Een juiste mix van betaalmethodes is bepalend voor uw succes - vooral op internationaal vlak. Wij vinden samen met u de juiste payment strategie die nodig is voor de internationalisering van uw e-business..

global e-payment

alle VOORDELEN van een
FULL-FEATURED BETAALINSTELLING

E-payment en banking in één unieke combinatie samengevoegd
 • Opening van een bankrekening en de verwerking van transacties zonder meerkosten
 • Veilige bewaring van uw tegoeden
 • Uitvoeren van machtigingen in de gehele EU zonder bankkosten

Als vergunning houdende betaalinstelling biedt heidelpay unieke services zonder daar extra kosten voor te berekenen. Of het nu gaat om het openen van een Duitse bankrekening, het verwerken van grote betalingsdatabestanden; de omnichannel payment solution van heidelpay biedt full-featured payment voor online en offline ondernemers.

Betaalinstelling

CONTACT

Ons sales team (ook Nederlandstalig) staat u graag te woord
NAME *
MAIL *
CO.
URL
FON
TEXT

Terugbellen

We nemen contact met u op

HEIDELPAY

Get in touch

FON +49 (0)6221 651 70 20
FAX +49 (0)6221 651 70 12
MAIL sales@heidelpay.de

Heidelberger Payment GmbH
Vangerowstraße 18
69115 Heidelberg

References

More than 14.000 successful projects worldwide!

ALTERNATE GmbH

Euronics Deutschland eG

Melitta Europa GmbH & Co. KG

Diageo Germany GmbH

MFB MeinFernbus GmbH

Kölle-Zoo Management Services GmbH

babymarkt.de GmbH

Immobilien Scout GmbH

PROCATO GmbH & Co. KG

FULL-FEATURE PAYMENT

Alle diensten in één oogopslag

E-Payment

Webshop modules

Risk-Suite

Betaalgarantie

Banking Service

Analytics

Debtor Management

Support

heidelpay, de omnichannel payment oplossing van de Heidelberger Payment GmbH, biedt u een full-feature payment voor e-commerce, m-commerce POS, MOTO, online marktplaatsen en andere distributiekanalen. Als officiële Duitse betaalinstelling, die onder toezicht staat van de Duitse toezichthouder Bundesanstalt für Finanzdienstleistungs-aufsicht (BaFin), biedt heidelpay u een unieke set van diensten met de hoogst mogelijke veiligheidsgraad. In de laatste 13 jaren heeft heidelpay in uiteenlopende sectoren meer dan 14.500 internationale projecten succesvol afgerond.

Onze missie is het om het betalingsverkeer tussen u en uw klanten zo soepel en veilig mogelijk te laten plaatsvinden. Daarom heeft u bij heidelpay een persoonlijke sprekende aanspreekpartner. Onze koppelingsmogelijkheden kennen een hoge graad van usability waardoor u snel en eenvoudig met heidelpay kunt koppelen. U ontvangt van ons in-house support team alle ondersteuning die u nodig heeft om snel en veilig betalingen te faciliteren en nog veel meer!

heidelpay - PROFESSIONAL PAYMENT SERVICES